Homepage

Stone&Style

Tuin & Gevel

Ebema_Stone&Style biedt totaalconcepten voor de tuin en voor de gevel. Geef cachet aan je buitenruimte, karakter aan je terras, structuur aan je inrit, esthetiek aan je gevel!

Background LivingCity

Openbare markt

Ebema_LivingCity werkt mee aan mooie, veilige en functionele openbare ruimtes. Met het oog op de mens van morgen. Hoe hij werkt, woont, leeft, shopt, speelt...

OPen Expo Dagen 2023 Ebema Stone&Style

Ontdek beton met klasse tijdens onze Open Expo Dagen

Omdat we geloven in de kracht en polyvalentie van beton, nodigen we je graag uit voor onze Open Expo Dagen op 18 juni, 17 september en 1 oktober 2023. Maak een begeleide rondleiding door de expotuin, bespreek je project met vertegenwoordigers en geniet van een hapje en drankje.

cityriver_oostende_-_ebema_livingcity_-_maatwerkelementen

Twee Febe Elements Awards 2022 voor Ebema_LivingCity!

Met trots kunnen wij aankondigen dat Ebema_LivingCity erin is geslaagd om niet één, maar twee FEBE Elements Awards te winnen. Deze awards worden beschouwd als de Belgische Oscars in de prefab betonsector. Van onze vier nominaties wisten wij er twee succesvol om te zetten, wat een erkenning is van onze missie bij Ebema: ruimte verbeteren.

Patrick Bynens CEO van Ebema NV - 2022

Patrick Bynens aan het roer van Ebema NV

Persbericht 10-06-2022: Patrick Bynens krijgt de algemene leiding over alle vestigingen van Ebema, producent van hoogwaardige betonproducten. Patrick is de voormalige CEO van Eurodal, en lid van het directiecomité van Ebema. 

eurodal residential

Eurodal en Ebema samen voor het ruimste aanbod

Eurodal en Ebema verbeteren samen buitenruimtes. Sinds de integratie zijn de Eurodal vloerplaten volwaardig onderdeel van het Ebema gamma. Voortaan kan je bij ons terecht voor de meest complete catalogus van betonoplossingen voor de particuliere en openbare markt.

Zitbank Kerkplein Putte

Nieuwe folder LivingCity Objects: multifunctioneel straatmeubilair

Met ons Ebema_LivingCity gamma spelen we in op de buitenruimte van morgen. Hoe ze te verbeteren zodat ze veiliger, mooier, functioneler, socialer, duurzamer wordt. Onze nieuwe folder toont hoever we hierin kunnen gaan. Met straatmeubilair in prefabbeton. 

Wie we zijn

Wie we zijn

Ebema verbetert de ruimte: voor bedrijven, overheden én particulieren. We maken buitenruimtes beter. Gezelliger. Slimmer. Veiliger. Mooier. Groener. Sterker ... Hiervoor bedenken en ontwikkelen we hoogtechnologische betonoplossingen. Geperst of gegoten, van klinker over Megategel tot maatwerk.

Word onze nieuwe collega

Word onze nieuwe collega

Openstaande vacatures

Meewerkend halverantwoordelijke maatwerk

Rijkevorsel
Lees meer

Aankoopmanager

Zutendaal
Lees meer

Stagiair

Lees meer

Storingstechnieker (ochtend-middagploeg)

Zutendaal
Lees meer

Persoperator

Rijkevorsel
Lees meer

Werken bij Ebema

Zin om mee ruimte te verbeteren? In een inspirerende omgeving die initiatief en persoonlijke ontwikkeling stimuleert?