Homepage

Stone&Style

Tuin & terras

Ebema_Stone&Style biedt totaalconcepten voor de tuin. Geef cachet aan je buitenruimte, karakter aan je terras, structuur aan je inrit. Voor 365 dagen tuinplezier!

Background LivingCity

Openbare markt

Ebema_LivingCity werkt mee aan mooie, veilige en functionele openbare ruimtes. Met het oog op de mens van morgen. Hoe hij werkt, woont, leeft, shopt, speelt...

VCDO

Ebema neemt deel aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Ebema neemt als één van de 41 Limburgse bedrijven deel aan het traject om te komen tot het Charter Duurzaam Ondernemen van Voka met als doel: samen ondernemen voor een duurzame toekomst.

M. Sabbestraat in Mechelen

Inspirerende Streetline projecten van Ebema_LivingCity

Een boordsteen die zoveel meer is dan een standaard product. Laat je inspireren door ons Streetline gamma, met een waaier van afmetingen, bochten, eindstukken en inritelementen. Een stijlvol totaalconcept voor prestigieuze projecten. Ideaal voor de buitenruimte van morgen.

Zitbank Kerkplein Putte

Nieuwe folder LivingCity Objects: multifunctioneel straatmeubilair

Met ons Ebema_LivingCity gamma spelen we in op de buitenruimte van morgen. Hoe ze te verbeteren zodat ze veiliger, mooier, functioneler, socialer, duurzamer wordt. Onze nieuwe folder toont hoever we hierin kunnen gaan. Met straatmeubilair in prefabbeton. 

Wie we zijn

Wie we zijn

Ebema verbetert de ruimte: voor bedrijven, overheden én particulieren. We maken buitenruimtes beter. Gezelliger. Slimmer. Veiliger. Mooier. Groener. Sterker ... Hiervoor bedenken en ontwikkelen we hoogtechnologische betonoplossingen. Geperst of gegoten, van klinker over Megategel tot maatwerk.

Word onze nieuwe collega

Word onze nieuwe collega

Openstaande vacatures

Productiemedewerker/heftruckchauffeur

Rijkevorsel
Lees meer

Talent Officer

Zutendaal
Lees meer

Specialist Industriële Automatisering

Zutendaal
Lees meer

Marketing Officer

Zutendaal
Lees meer

Medewerker commerciële binnendienst

Grobbendonk
Lees meer

Werken bij Ebema

Zin om mee ruimte te verbeteren? In een inspirerende omgeving die initiatief en persoonlijke ontwikkeling stimuleert?