Homepage

Stone&Style

Tuin & Gevel

Ebema_Stone&Style biedt totaalconcepten voor de tuin en voor de gevel. Geef cachet aan je buitenruimte, karakter aan je terras, structuur aan je inrit, esthetiek aan je gevel!

Background LivingCity

Openbare markt

Ebema_LivingCity werkt mee aan mooie, veilige en functionele openbare ruimtes. Met het oog op de mens van morgen. Hoe hij werkt, woont, leeft, shopt, speelt...

Ebema transformeert ruimtes met producten, oplossingen én onze Ebema Academy. Ontdek onze eerstvolgende uitdagende expertsessie in onze zomerbar in Zutendaal over vergroening, verbouwing en [bio-]diversiteit voor een duurzame toekomst. Sprekers verbreden je perspectief op landschapsontwikkeling, biodiversiteit, waterbeheer en circulariteit.

Omdat we geloven in de kracht en polyvalentie van beton, nodigen we je graag uit voor onze Open Expo Dagen op 18 juni, 17 september en 1 oktober 2023. Maak een begeleide rondleiding door de expotuin, bespreek je project met vertegenwoordigers en geniet van een hapje en drankje.

Met trots kunnen wij aankondigen dat Ebema_LivingCity erin is geslaagd om niet één, maar twee FEBE Elements Awards te winnen. Deze awards worden beschouwd als de Belgische Oscars in de prefab betonsector. Van onze vier nominaties wisten wij er twee succesvol om te zetten, wat een erkenning is van onze missie bij Ebema: ruimte verbeteren.

Eurodal en Ebema verbeteren samen buitenruimtes. Sinds de integratie zijn de Eurodal vloerplaten volwaardig onderdeel van het Ebema gamma. Voortaan kan je bij ons terecht voor de meest complete catalogus van betonoplossingen voor de particuliere en openbare markt.

Met ons Ebema_LivingCity gamma spelen we in op de buitenruimte van morgen. Hoe ze te verbeteren zodat ze veiliger, mooier, functioneler, socialer, duurzamer wordt. Onze nieuwe folder toont hoever we hierin kunnen gaan. Met straatmeubilair in prefabbeton. 

Ebema verbetert de ruimte: voor bedrijven, overheden én particulieren. We maken buitenruimtes beter. Gezelliger. Slimmer. Veiliger. Mooier. Groener. Sterker ... Hiervoor bedenken en ontwikkelen we hoogtechnologische betonoplossingen. Geperst of gegoten, van klinker over Megategel tot maatwerk.

Word onze nieuwe collega

Word onze nieuwe collega

Openstaande vacatures

Productieplanner

Zutendaal
Lees meer

Magazijnier

Zutendaal
Lees meer

Aankoopmanager

Zutendaal
Lees meer

Stagiair

Lees meer

Storingstechnieker (ochtend-middagploeg)

Zutendaal
Lees meer

Werken bij Ebema

Zin om mee ruimte te verbeteren? In een inspirerende omgeving die initiatief en persoonlijke ontwikkeling stimuleert?