Homepage

Stone&Style

Tuin & Gevel

Ebema_Stone&Style biedt totaalconcepten voor de tuin en voor de gevel. Geef cachet aan je buitenruimte, karakter aan je terras, structuur aan je inrit, esthetiek aan je gevel!

Background LivingCity

Openbare markt

Ebema_LivingCity werkt mee aan mooie, veilige en functionele openbare ruimtes. Met het oog op de mens van morgen. Hoe hij werkt, woont, leeft, shopt, speelt...

Met impact ondernemen is onze passie. We dragen verantwoordelijkheid voor onze maatschappelijke en ecologische voetafdruk, op elk moment en in elke fase van ons proces, van productie tot partnerschappen en onze medewerkers. We streven naar positieve verandering als organisatie. Elke dag weer.

Met de Solartegel vegen Ebema en SOLTECH samen de vloer aan met flink wat potentieel aan zonne-energie. En veranderen we inerte bestrating in slimme buitenruimtes die dag in dag uit energie opwekken zonder aan comfort in te boeten.

Met trots delen we dat Ebema in september het begeerde SDG-Pioneer label in de wacht heeft gesleept van VOKA KvK Limburg. Dit is het resultaat van ons succesvolle VCDO-traject, gewijd aan de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

Ontdek B-rain Connect: samen met experts werken we aan intelligente oplossingen voor stedelijk waterbeheer. Als actieve partner bouwen we aan een duurzame omgeving waarin groen, verharding en water in perfecte balans zijn.

Ebema verbetert de ruimte: voor bedrijven, overheden én particulieren. We maken buitenruimtes beter. Gezelliger. Slimmer. Veiliger. Mooier. Groener. Sterker ... Hiervoor bedenken en ontwikkelen we hoogtechnologische betonoplossingen. Geperst of gegoten, van klinker over Megategel tot maatwerk.

Word onze nieuwe collega

Word onze nieuwe collega

Openstaande vacatures

Voltijdse eerste rij-sales-medewerker

Zutendaal
Lees meer

Stagiair

Lees meer

Storingstechnieker (ochtend-middagploeg)

Zutendaal
Lees meer

Storingstechnieker

Rijkevorsel
Lees meer

Storingstechnieker (vaste nachtploeg)

Zutendaal
Lees meer

Werken bij Ebema

Zin om mee ruimte te verbeteren? In een inspirerende omgeving die initiatief en persoonlijke ontwikkeling stimuleert?