Bedrijfsbezoek in Ebema_CreativeLab
Bedrijfsbezoek in Ebema_CreativeLab

Ebema_CreativeLab

Zet je met onze experts aan tafel. In een inspirerende ruimte waar de wildste ideeën vorm krijgen. We denken creatief met je mee. Van nieuwe kleur tot origineel ontwerp. Architect, ontwerper, kunstenaar… iedereen is welkom.

Geïnteresseerd?

Contacteer ons op +32 89 61 00 62

Van idee tot vernieuwing

Wil je een vernieuwende betonoplossing? Die niet te vinden is in ons standaardgamma? In het Ebema_CreativeLab krijgen ideeën concreet vorm. Groeien ze uit tot projecten waarmee we samen de buitenruimte verbeteren.

Creëren wat nog niet bestaat

In het Ebema_CreativeLab zitten we samen rond de tafel. Om te bedenken en ontwerpen wat nog niet bestaat. Vormen, kleuren, texturen, maten of samenstellingen. Verras ons met je ideeën, wij doen hetzelfde met de uitwerking.

Iedereen welkom 

Onze creatieve deur staat open voor iedereen. Architecten, ontwerpers, ondernemers, kunstenaars, studiebureaus, technische diensten van steden en gemeenten. Kom gerust brainstormen, proberen, voelen, vergelijken, creëren. Tot we hebben waar jij al zo lang van droomt.

Grondstoffenwand

Onze kleurrijke grondstoffenwand inspireert. Met een 100-tal granulaten. Je voelt de diverse materialen en korrels, en vergelijkt de kleuren in verschillende lichtomstandigheden.

Staal of prototype

Een eigen kleur? We mixen diverse granulaten, cementen en pigmenten tot we de perfecte tint vinden. Daarna kies je de structuur en vorm. Dat resulteert in een staal op maat… bij jou op kantoor of aan huis bezorgd.

Een originele vorm? We denken mee, stellen grensverleggende mogelijkheden voor. Onze 3D-printer creëert miniatuurversies van jouw idee. In kunststof. Zo wordt creativiteit tastbaar. Onze betonversie bewaren we voor de real deal.

Artistiek beton

Op zoek naar kunstzinnige betonoplossingen? Kom naar het Ebema_CreativeLab en daag ons uit met je artistieke ideeën. Wij realiseren ze. Cocreatie op zijn best.

Inspirerende vergaderruimte

Het Ebema_CreativeLab brengt ideeën tot leven. Zoek jij een creatieve omgeving voor een brainstormsessie of vergadering? Uitzonderlijk stellen we deze open voor externen. Neem contact op met: +32 89 61 00 62

Hoe kan Ebema_CreativeLab jou helpen?

Een creatief traject op zoek naar nieuwe toepassingen. Een artistiek project op maat. Een originele invulling van de buitenruimte… Het Ebema_CreativeLab inspireert. Zet je mee aan tafel en laat je onderdompelen in de mogelijkheden die ons beton te bieden heeft.

Vernieuwing
Een nieuwe kleur, vorm, afmeting … Hier ontstaan ze.
Grondstoffenwand
Voel, bekijk en vergelijk een honderdtal granulaten.
Open tafel
Architect, vormgever, kunstenaar … Iedereen is welkom.
Ideeënvloed
Breng je idee binnen. Wij denken mee. Gericht.
Laboratoriumtesten
Je ideeën uittesten? We doen het in ons laboratorium.
Prototype
Je krijgt een staal van je nieuwe kleur of een prototype van je idee.
CreativeLab Grondstoffenwand

Interesse?

Je ideeën omzetten naar concrete projecten? Creëren in beton wat nog niet bestaat? Boek een meeting of brainstorm in het Ebema_CreativeLab.