Ebema Zutendaal
Ebema Zutendaal

Werken bij Ebema

Meegroeien met een vernieuwend bedrijf boordevol toekomstplannen? Ebema schenkt jou de ruimte. Vul jij ze met jouw talent?

Beton. Bij Ebema is het meer dan water, zand, grind en cement. Ons geheime ingrediënt? Onze medewerkers. Zij maken het verschil. Technische handen die innoveren en produceren. Nuchtere hoofden die rekenen en controleren. Sociale harten die contacten leggen en klanten aanvoelen. Creatieve speurneuzen die ontwerpen en verbeteren. Zonder hen is beton alleen maar beton.

Sinds de oprichting in 1946 is Ebema alleen maar gegroeid. Van klein familiebedrijf naar trendsetter in de betonwereld. Dankzij onze mensen. Vandaag zijn we met zo’n 250 in onze vestigingen in Zutendaal, Grobbendonk en Rijkevorsel. Samen maken we meer dan 5000 artikelen. En realiseren we een omzet van meer dan 50 miljoen euro per jaar. Bovendien sleepten we de Voka KVK Limburg HR Award 2018 in de wacht, oa dankzij de aanpak van ons ambitieuze Toekomstplan 2020.

Wij zijn permanent in beweging. Daarom steekt Ebema sinds begin 2019 in een nieuw jasje. Een volledige make-over, maar wel met dezelfde oersterke kern. Nieuw logo, nieuwe stijl, nieuwe merken. Ebema_LivingCity als tweelingbroer van Ebema_Stone&Style. Hun neefjes zijn CustomConcrete en CreativeLab. What can we say… Ebema blijft een familiebedrijf.

Wij zoeken storingstechniekers en technisch operatoren!

Vacatures

Wij verbeteren het beton van vandaag voor de wereld van morgen. Zin om mee vorm te geven aan de toekomst? Ga ervoor. Kies je vacature en wij nodigen je graag uit voor een gesprek. Of doe een spontane sollicitatie. Wie weet maak jij binnenkort wel deel uit van ons team.

Voltijdse eerste rij-sales-medewerker

Zutendaal
Lees meer

Stagiair

Lees meer

Storingstechnieker (ochtend-middagploeg)

Zutendaal
Lees meer

Storingstechnieker

Rijkevorsel
Lees meer

Storingstechnieker (vaste nachtploeg)

Zutendaal
Lees meer

Technisch operator

Zutendaal
Lees meer

Solliciteer bij Ebema

Zit een van de vacatures je als gegoten? Laat van je horen! Spontaan solliciteren kan natuurlijk ook. Verbaas ons met je talenten, blaas ons omver met je motivatie of verras ons met je creatieve mastermind.

Solliciteer
Heb je graag nog wat meer informatie?

Bel ons op +32 89 61 00 42 of mail ons op jobs@ebema.be

Wat doet Genkie, de mascotte van KRC Genk, tijdens de week? Ontdek het hier.