Customconcrete plein met maatwerk plantenbakken
Customconcrete plein met maatwerk plantenbakken

Ebema_CustomConcrete

Waar ons standaardgamma stopt, daar start Ebema_CustomConcrete. Een aangepaste oppervlaktestructuur of unieke kleur. Een nieuw formaat. Een unieke vorm. Boven- of ondergronds. Daag onze betontechneuten uit. Zij hebben niets liever. Samen met jou vinden ze de perfecte oplossing in prefabbeton. Snel, creatief, sterk en … op jouw maat.

Geïnteresseerd?

Contacteer ons op +32 3 312 08 47

Hoe kan Ebema_CustomConcrete jou helpen?

Op zoek naar een betonoplossing op maat? Een unieke vorm, speciale afwerking, nieuwe kleur of afwijkend formaat? Wij gaan ervoor. Samen met jou.

Maatwerk in beton
Gloednieuwe vormen, kleuren, afwerkingen, formaten
Met zorg
We hebben impact op het hele productieproces. Kwaliteit gegarandeerd
Meedenken
We denken mee: van concrete situatie tot oplossing en ontwerp
Buiten formaat
Betonoplossingen mogelijk tot 6 meter of 32 ton
Korte doorlooptijd
Wanneer anderen nog tekenen, kunnen wij vaak al leveren
Gedurfd
Hoe gek of vernieuwend het idee ook is, wij gaan ervoor

Pure ambacht op maat

Onze ingenieurs denken van in de beginfase mee en zorgen voor resultaat. Op basis van jouw deadline en budget. En ze zoeken tegelijk de meest geschikte oplossing voor levering én plaatsing. Met zorg voor kwaliteit, liefde voor je project én vernieuwende ideeën die jouw realisatie op de kaart zetten.

Onze mallen maken we meestal zelf. In hout, polyester, inox of piepschuim. Daarmee winnen we veel kostbare tijd. Is het beton uitgehard? Dan schuren, polijsten of stralen we het tot een uniek stuk. Een sokkel, een put, een zitbank of kunstobject. Ruw of smooth. Grijs of gekleurd. Desgewenst met anti-graffiti coating. We kunnen ook grootse dingen aan. Tot 6 meter of 32 ton.

Meedenkers

We denken niet enkel mee op vlak van productontwikkeling, we zoeken ook de geschikte oplossing voor de levering én plaatsing. Net daarom hebben we al zoveel trajecten gedaan met landschapsarchitecten, wegenwerkers, studieburelen en aannemers.

Flexibel

De doorlooptijd? Die houden we zo kort als mogelijk.

Maatwerk Sliedrecht beton Ebema

Interesse in maatwerk?

Je stempel drukken op een baanbrekende buitenruimte? Met betonoplossingen op maat? Neem voor jouw maatwerk contact op met onze Ebema_CustomConcrete afdeling.