Streetline, voor een straatbeeld met standing

Waarom zou een boordsteen standaard en saai moeten zijn? Als stad, gemeente of bouwproject hoef je heus niet op te gaan in de massa. Met de stijlvolle boordstenen van Ebema_LivingCity rond je pleinen, parken en straathoeken mooi af. Leg je esthetische lijnen in de openbare ruimte. En geef je tal van projecten een luxueuze uitstraling. 

Project Heuvelplein Essen - Classic Zwart

De buitenruimte lééft in de stad van morgen

De buitenruimte van morgen: je treft ze al op zoveel plekken aan. Antwerpen, Geleen, Den Bosch, Turnhout, Mechelen en tal van andere steden en gemeentes brachten lijn in hun straatbeeld met Streetline. Zij kozen voor deze premium reeks. Met dit premium gamma van Ebema_LivingCity bouw je mee aan de buitenruimte van morgen. En geef je jouw straatbeeld of prestigieuze project extra allure.

Project Leien Antwerpen - Differado Ebene
Project Leien Antwerpen - Differado Ebene

Opvallend op maat

De Streetlinecollectie bestaat enkel en alleen uit toppers in functionaliteit en schoonheid. De voordelen situeren zich in de ruime keuze, de waaier aan afwerkingsmogelijkheden, de mogelijkheid tot combineren én … het gemak van en dus ook de tijdswinst bij de plaatsing.

 • Keuze uit sobere tinten als natuursteen grijs en antraciet óf in sprekende kleuren als blauw en oranje
   
 • Dankzij de natuursteengranulaten altijd kleurvast en kleurecht
   
 • Beschikbaar in diverse afwerkingen: met een strakke deklaag, uiterst fijn gestraald of robuust gewassen
   
 • Tal van specifieke hulpstukken als kantopsluitingen, bochten, overgangen, inritelementen en geïntegreerde straatkolken
   
 • Perfect combineerbaar met andere bestratingsproducten in dezelfde of een contrasterende stijl voor een tiptop totaalontwerp
   
 • Lokaal geproduceerd, buitengewoon duurzaam en jarenlang in topconditie
   

Tip!

Leg je graag de klemtoon op het hedendaagse en strakke karakter van je project? Combineer de grote, brede formaten van Streetline dan met onze Megategels voor een opvallend ruimtelijk effect.