Bedrijfsbezoek

Actief in de bouw? Ontwerper, architect, tuinarchitect of plaatser? Docent in een opleiding tot plaatser, ruimtelijk planner, ingenieur of (tuin)architect? Bezoek Ebema en verken de wereld achter de Megategel, Smooth Objects, Eco Solutions en andere prefabbetonproducten.

 

Van grind, zand en cement tot vernieuwende betonoplossingen? Er zit een heel proces achter. Technisch én creatief. Ontdek het tijdens een boeiend bedrijfsbezoek achter de schermen. Mét enthousiaste gids en … een warm onthaal.

 

Ontdek hoe wij inzetten op technologie, kwaliteit en vernieuwing. Ervaar hoe onze Megategels en Megasmooth-producten tot stand komen. Wandel door onze productieruimtes. Voel de granulaten in ons CreativeLab. Onze gids geeft enthousiast uitleg. En ja … er is ruimte om vragen te stellen en zelfs om nieuwe projecten te lanceren.

Vraag een bedrijfsbezoek aan

Bij Ebema nemen we graag de tijd om ons bezoek op een goede manier te ontvangen. In functie van onze capaciteit maken we een selectie tussen de aanvragen voor bedrijfsbezoeken.  Dien gerust je aanvraag in, en we laten je snel iets weten.

Jouw gegevens
Jouw profiel
Motivatie
privacybeleid