Bedrijfsbezoek

Actief in de bouw? Ontwerper, architect, tuinarchitect of plaatser? Docent in een opleiding tot plaatser, ruimtelijk planner, opdrachtgever, ingenieur, (tuin)architect of projectontwikkelaar? Bezoek Ebema en ontdek hoe onze unieke creaties tot stand komen. 

Van grind, zand en cement tot vernieuwende betonoplossingen? Er zit een heel proces achter. Technisch én creatief. Neem tijdens een boeiend bedrijfsbezoek een kijk achter de schermen. Mét enthousiaste gids en … een warm onthaal.

 

Ontdek hoe wij inzetten op technologie, kwaliteit en vernieuwing. Ervaar hoe onder meer onze Megategels en Eco Solution-producten tot stand komen. Wandel door onze productieruimtes. Voel de granulaten in ons CreativeLab. Onze gids geeft enthousiast uitleg. En ja … er is ruimte om vragen te stellen en zelfs om nieuwe projecten te lanceren.

Vraag een bedrijfsbezoek aan

Bij Ebema nemen we graag de tijd om ons bezoek op een goede manier te ontvangen. In functie van onze capaciteit maken we een selectie tussen de aanvragen voor bedrijfsbezoeken.  Dien gerust je aanvraag in, en we laten je snel iets weten.

Jouw gegevens
Jouw profiel
Motivatie
privacybeleid