Ruimte verbeteren Daarom bestaat Ebema

Ebema verbetert ruimte voor bedrijven, overheden en particulieren.

Voor hen verbeteren we elke buitenruimte waar we werken, stappen, shoppen, fietsen, genieten of soms helemaal niets doen. Al die ruimtes maken we beter. Gezelliger. Slimmer. Comfortabeler. Veiliger. Mooier. Groener. Gebruiksvriendelijker. Duurzamer. Sterker.

We geloven dat mens en natuur een betere ruimte verdienen. Waarin ze elkaar in evenwicht houden. Als we dat goed doen, worden veel dingen beter.

Ruimte verbeteren begint met de ruimte voor die mensen die onze producten en diensten bedenken, maken en verkopen. Onze mensen. Zij zijn allemaal belangrijk. Zij verdienen een kwalitatieve, veilige en inspirerende werkruimte. Waar ze samenwerken én groeien. Met ruimte om werk en gezin te combineren. Ruimte om anders te zijn. Om zichzelf te zijn. 

Dat creëert uitstekende oplossingen en diensten voor onze klanten. Voor hen voegen we passie, vernieuwing, duurzaamheid, plezier en originaliteit toe aan zand, grind, cement en water.

Tegelijk verwachten we van onze klanten dat ze ons blijven inspireren en uitdagen. Om verder te gaan dan anderen ooit gegaan zijn. Zo krijgen mensen, bedrijven en overheden een hoogwaardig prefab betonproduct, een service, ervaring, oplossing op maat of advies waarmee elke buitenruimte verbetert.

Zo versterken we onze klantrelatie. En voelt iedereen zich thuis bij de Ebema-familie. Want dat zijn we...een grote familie. Waar elk lid belangrijk is: medewerkers, klanten, leveranciers en aandeelhouders.

Onze medewerkers verdienen eerlijke, rechtvaardige en bekwame leiders met visie. En aandeelhouders met visie en vertrouwen. We kijken vooruit. Nemen onze verantwoordelijkheden. Creëren voorsprong, winst en reserves.

Zo zijn we als Belgisch familiebedrijf voorbereid op de uitdagingen van de toekomst. Waarin we blijven investeren en vernieuwen. Met respect voor natuur en samenleving. Met focus op kwaliteit. Trouw aan onze waarden: excelleren, vernieuwen, zorgen, respecteren en samenwerken.

Want wat ons bindt, is ons doel: alles en iedereen een betere ruimte geven.

Ruimte verbeteren.

Onze waarden

Onze waarden. Dat zijn onze steunpilaren. Onze stapstenen. Om te mikken naar efficiëntere processen, een betere werksfeer en kwaliteitsvolle producten. Onze waarden helpen ons om vooruit te kijken en telkens te streven naar beter.

Samenwerken
Alleen ga je snel. Samen ga je verder. Dankzij intense samenwerkingen met collega’s, klanten en partners bundelen we ervaring, talent en kennis. Zo zetten we de kracht van elke man en vrouw om in uitstekende producten, diensten, ervaringen en adviezen.
Zorgen
We werken met harde materialen, concrete cijfers, exacte wetenschap maar vooral… met mensen. We zijn één grote familie. We zorgen voor elkaar. Staan klaar voor wie het even moeilijk heeft. Zo bouwen we samen aan een prettige collegiale sfeer.
Vernieuwen
Innoveren? We noemen het liever ‘vernieuwen’. We creëren continu nieuwe producten en diensten, ervaringen en adviezen. Vanuit onze bestaansreden om ruimte te verbeteren. Kan het beter, slimmer, goedkoper of duurzamer? Dan gaan we ervoor.
Excelleren
De beste materialen, de sterkste producten, de slimste processen. Duurzame grondstoffen, een uitstekende dienstverlening en het juiste advies tegen een correcte prijs: dat is wat onze klanten verwachten én verdienen.
Respecteren
Respect: dat is waardering tonen en rekening houden met elkaar. Bij Ebema is dat een voorwaarde. Respect voor elkaar, klanten en partners. Respect voor natuur en milieu. Respect voor onze omgeving, voor elkaars cultuur en identiteit.