Organisatie met impact

Ebema verbetert ruimte op elk vlak

Bij Ebema zijn we gedreven door onze kernwaarden van samenwerking, zorgzaamheid, innovatie, excellentie en respect. Deze waarden leiden ons in ons streven naar duurzaamheid, waarbij we ons richten op twee belangrijke pijlers: de planeet en het welzijn van de samenleving. Onze toewijding aan duurzaamheid betekent verstandig omgaan met grondstoffen, streven naar hergebruik, en voortdurend zoeken naar slimmere en milieuvriendelijkere processen in alle aspecten van onze activiteiten, van productie tot distributie en installatie. Bij Ebema bouwen we aan een toekomst waarin de balans tussen mens, natuur en milieu centraal staat.

 

Onze missie om een positieve impact te creëren wordt gedreven door concrete duurzaamheidsdoelstellingen. Dit vertaalt zich in gerichte actieplannen voor energie-efficiëntie, geavanceerd waterbeheer, maximaliseren van materiaalrecyclage, afvalvermindering, CO2-reductie en innovatieve procesverbeteringen.

 

Bij duurzaamheid draait alles om mensen. We integreren het welzijn van onze medewerkers, klanten en partners in onze duurzaamheidsinspanningen. Ambitieuze doelen vereisen ruimte voor persoonlijke groei en een organisatie met aandacht voor diversiteit, inclusiviteit en welzijn.